بسمالله الرحمن الرحیم
هادی فراش
رتبهی ۳۶ آزمون وکالت سال ۱۳۹۱
رتبهی ۲۸۴ آزمون قضاوت سال ۱۳۹۱
پذیرفتهشده در آزمون وکلا و مشاوران حقوقی
سلام عرض میکنم خدمت تمام کسانی که قدرت انتخاب و تصمیمگیری دارند و همهی عزم خود را جهت قبولی در آزمونهای پیش رو جمع کرده و میخواهند زمینه را برای رسیدن به آرزوهای خود فراهم کنند.
دوستان همهساله آزمونهای حقوقی متعددی در کشور ما برگزار میشود و افراد زیادی در آن شرکت میکنند. اما متأسفانه بنا به دلایل مختلف، افراد زیادی در این آزمونها جایگاه مورد نظر خود را به دست نمیآورند. برخی از این دلایل به دورهی تحصیل و کارشناسی، برخی به انگیزه و اهداف و برخی هم به برنامهی داوطلبان بر میگردد. متأسفانه امروزه دانشجویان در زمان فارغالتحصیلی از دانشگاه از سواد و اطلاعات کافی برخوردار نمیباشند و اصطلاحاً به آنها کارشناس بیسواد گفته میشود و بعد از فارغالتحصیلی مدت زمان طولانی را جهت کسب آمادگی برای شرکت در آزمونها صرف میکنند.
اینجانب در سال ۱۳۹۰ از طریق یکی از دوستانم به نام آقای محمد ابدی با آقای حسنزاده آشنا شدم و در کلاسهای ایشان شرکت کردم. چون شاغل بودم و به توصیه های ایشان گوش نمی دادم در آزمون وکالت رتبهی خوبی کسب نکردم. بعد از اعلام نتایج و پذیرفتن شکست، به خود آمدم و با تمام وجود وارد عمل شدم و همه ی آزمونهایی که در آن شرکت کردم از جمله آزمون وکلا و مشاوران حقوقی وکالت و قضاوت را با موفقیت گذراندم. بنده برای شروع به مطالعه و آمادگی برای آزمون ها به چند مؤسسه ی حقوقی مراجعه کردم و از نزدیک با برنامه های آنها آشنا شدم و از میان همه ی آنها روش آقای حسنزاده را انتخاب کردم و رمز موفقیت من توجه و عمل کردن به یک جملهی ایشان بود، «همیشه به دنبال ایجاد تغییر مثبت در خود باشید» بودم. به نظر من کار کسانی که برای آزمونهای حقوقی آمادگی کسب میکنند با کار یک کشاورز شباهت دارد، همان طور که کشاورز برای کشاورزی ۳ مرحله (کاشت، داشت، برداشت) را طی میکند، یک داوطلب هم باید سه مرحلهی (خواندن، یادگیری، مرور جمعبندی و شرکت در آزمون) را طی کند.
مرحلهی اول: یک کشاورز در ابتدا نوع محصول و زمین مناسب و زمان کشت را انتخاب میکند، شما هم باید منابع مطالعاتی روشهای مطالعه و مؤسسهای که در کلاسها و آزمونهای آن شرکت میکنید را انتخاب کنید.
مرحلهی دوم: کشاورز محصول خود را آبیاری و پرورش میدهد و از آن در برابر آفات میکند. شما هم باید با مرور مطالب، خلاصهبرداری، جمعبندی، تست زدن اطلاعات خود را تثبیت تطبیق و طبقهبندی کند.
مرحلهی سوم: کشاورز محصول خود را خرمن و برداشت میکند، شما هم باید در آزمونها شرکت و با پاسخ صحیح دادن به سئوالات محصول خود را برداشت کنید.
یادتان باشد یک کشاورز هرچند محصول خوبی داشته باشد ولی اگر آن را برداشت و به بازار عرضه نکند هیچ سودی نکرده است. شما هم اگر اطلاعات علمی زیادی داشته باشید ولی نتوانید آنها را در آزمون اصلی پیدا کنید سودی نخواهید کرد.
یادتان باشد یک کشاورز با هزاران امید دانهای را در زمین می کارد تا ۷۰ برابر آن را برداشت کند، شما هم باید با هزاران امید شروع و ادامه دهید و به اهداف و آرزوهایتان که قبولی در آزمون یکی از آنهاست برسید.
«به امید تصمیم درست، تلاش مستمر، موفقیت شما عزیزان»
تعداد نظرات ۰